Over mij

Hoe het van binnen zit

Al mijn hele leven wil ik graag weten wat mensen drijft. Wat vreugde geeft, wat pijn doet, hoe mensen daarmee omgaan; hoe iedereen op zijn of haar manier probeert een zinvol en vervullend leven te leven – en hoe moeilijk dat soms kan zijn. Ik was en ben er nieuwsgierig naar, het boeit me.

Opleiding

Door deze nieuwsgierigheid in wat mensen drijft besloot ik culturele antropologie te gaan studeren. Na deze studie kwam ik terecht in het bedrijfsleven en heb ik verschillen P&O functies vervuld. Tijdens die functies kwam ik steeds vaker te maken met problemen van mensen. Ik probeerde hen te helpen. Dit sprak mij erg aan en heb mij hier in verdiept.

Mijn werkwijze

Tijdens de behandelingen in mijn praktijk combineer ik de begeleidings- en trainingskant uit het bedrijfsleven met mijn persoonlijke kwaliteit. Ik vind het belangrijk om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en vertaal deze de nieuwste ontwikkelingen dan ook naar mijn cliënten.

Onze gesprekken moeten niet alleen opluchten maar vooral tot resultaat leiden: zo snel als mogelijk, maar zo lang als nodig.

Bert

Neem contact met mij op

Heb je nog vragen? Bel voor een afspraak of stuur even een mail naar praktijk Psycholoog Alphen, ter attentie van Bert Bavelaar.