Relatietherapeut in Alphen aan den Rijn

Wanneer?

Eigenlijk is het altijd goed om eens naar een relatietherapeut te gaan. Zelfs als het allemaal wel goed gaat tussen jullie.

Een relatie wordt op een gegeven moment namelijk een beetje vanzelfsprekend. Je kent elkaar door en door (of in ieder geval: zo lijkt het), jullie hebben het hartstikke druk met van alles en nog wat en, ook al ben je nog zo vaak samen, je verliest elkaar toch een beetje uit het oog.

Je hoeft geen moeite meer te doen. En dat doe je dan ook steeds een beetje minder.

Elke relatie verdient aandacht, een kritische blik en van tijd tot tijd serieuze reflectie. Bijna niemand neemt daar de tijd voor. In mijn ogen is dat doodzonde; want je kunt er niet alleen veel ellende mee voorkomen, maar jullie relatie wordt ook dieper, mooier en rijker als je elkaar kunt blijven stimuleren en laten groeien.

Crisis!

Maar waarschijnlijk ben je niet hier om je goede relatie te verdiepen. Waarschijnlijk zitten jullie, jij of de ander, nu in een vorm van een crisis. Misschien is er wel iets heftigs gebeurt, misschien heeft een van jullie psychische problemen waar de ander maar moeilijk mee om kan gaan. Of, jullie zijn gewoon van elkaar vervreemd, de ruzies vermoeien je en je vraagt je af hoe lang je nog bij elkaar blijft.

Welke reden het ook is; dát je hier bent, en dát je dit leest is reden genoeg om ook de volgende stap te zetten. Bel me even op, we maken een afspraak en ik kan jullie precies vertellen wat ik voor jullie kan betekenen.

En wat nou als de ander niet wil?

Als eerste: om uit deze crisis te komen, om jullie relatie te veranderen moeten jullie allebei willen en bereid zijn er werk voor te doen.

Heb je vragen over je relatie?

Kijk dan even op het gratis forum over relatietherapie van Psycholoog NU! In dit forum kun je anoniem en gratis al je vragen stellen aan een ervaren relatietherapeut bij jou in de buurt, waaronder ik zelf.

Open het gesprek

Heb je nog vragen of wil je weten of jouw hulpvraag individueel ingevuld kan worden door relatietherapeut Alphen? Bel voor een afspraak of stuur even een mail ter attentie van Bert Bavelaar.