Therapeut Bert Bavelaar – Therapie in Alphen aan den Rijn

Weten wat je écht wilt. Weten wat je écht belangrijk vindt, wie je écht bent, waar je écht voor staat. Als je dat kunt leef je in het zonlicht. In je kracht. Maar ja. Ga er maar aanstaan. Met alle wensen, meningen en oordelen van jezelf en om je heen. Hartstikke lastig.

In mijn behandeling is dat wat écht is het allerbelangrijkste. En het is mijn ervaring dat ik met al mijn cliënten die plekken van waarheid vind en een nieuwe weg, nieuwe energie en nieuwe kracht.
We gaan dus niets aan de buitenkant oppoetsen, of een pleistertje op de wonden plakken. We gaan ‘voor het eggie’; wezenlijke diepgaande groei.

Beetje anders

Psychologie is als studie nog maar heel jong. Maar in die korte tijd hebben we met zijn allen bedacht dat de enige manier om iets van onszelf te snappen die van logisch redeneren is. We beredeneren alles – wat we voelen, waarom dat is en hoe we het kunnen veranderen. Kijk maar naar jezelf. Je hebt toch ook maar één manier om over jezelf na te denken en dat is: nadenken. Nog logisch.

Van klacht naar kracht

We behandelen niet alleen de symptomen maar ook de diepere uitingen van de zielsprocessen in de mens. Welke krachten liggen verborgen achter waar jij nu juist last van hebt?

Ik maak gebruik van verschillende technieken. Vragen en conflicten die achter concrete klachten liggen worden inzichtelijk gemaakt. Bekijk hier de therapieën

Je kunt met heel uiteenlopende klachten terecht bij Therapie Alphen. Meer weten over verschillende klachten en therapieën? Bekijk één van de volgende links:

Contact

Benieuwd wat ik voor je kan doen? Neem telefonisch contact op of vul het contactformulier in voor een eerste kennismaking.